loading...
دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
یولو نخستین گوشی هوشمند اینتل برای قاره‌ی سیاه 0 358 poria
زوج های مقوی 0 210 poria
اگر عمر دوباره داشتم 0 227 poria
مفهوم سرعت شاتر در دوربین عکاسی چیست؟ 0 256 zemeston
شاتر و دیافراگم 0 324 zemeston
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نیوزلند 0 304 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه ماداگاسکار 0 290 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نروژ 0 318 poria
فقط دخترا 0 281 zemeston
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه طبیعت دوست داشتنی 0 252 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه بنفش ارغوانی 0 304 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه طلایی 0 240 poria
دوربین، لنز و همه چیز درباره عکاسی دیجیتال 0 282 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه ترکیه 0 296 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه کنیا 0 272 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه مصر 0 255 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه هند 0 246 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه کاستاریکا 0 273 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نمناک 0 250 poria
۱۰ نکته در مورد عکاسی با IPHONE 0 249 poria
دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک بازدید : 111 سه شنبه 07 شهریور 1391 نظرات (1)

این باور گسترده وجود دارد که اجداد ما دارای تکنولوژی های پیشرفته حتی تکنولوژی های پیشرفته تر از ما باشند.اما این مساله موضوعات اثبات نشده است اما در مورد وجود الکترسیته در دنیای باستان مدارک بیشتری وجود دارد.

کلید این ماجرا در چند صد کیلومتر از  و عراق امروزی واقع است.کوزه های عجیب و غریبی یافت شده است که بعضی از سیلندر های مسی آن مانع از ورود آب به آن می شود.در وسط استوانه آن نیز یک میله آهنی وجود دارد.که دو سر آن با آسفالت به هم متصل شده بود.مطالعه ای که روی آن در سال ۱۹۳۶ شده بود نشان داد این عنصر گالوانی ممکن است نوع باطری باشد که برای تولید برق از آب بکار می رفته است...

این باور گسترده وجود دارد که اجداد ما دارای تکنولوژی های پیشرفته حتی تکنولوژی های پیشرفته تر از ما باشند.اما این مساله موضوعات اثبات نشده است اما در مورد وجود الکترسیته در دنیای باستان مدارک بیشتری وجود دارد.

کلید این ماجرا در چند صد کیلومتر از  و عراق امروزی واقع است.کوزه های عجیب و غریبی یافت شده است که بعضی از سیلندر های مسی آن مانع از ورود آب به آن می شود.در وسط استوانه آن نیز یک میله آهنی وجود دارد.که دو سر آن با آسفالت به هم متصل شده بود.مطالعه ای که روی آن در سال ۱۹۳۶ شده بود نشان داد این عنصر گالوانی ممکن است نوع باطری باشد که برای تولید برق از آب بکار می رفته است.

اما کلید دیگر این ماجرا معمایی هست که علم برای آن هیچ پاسخی نمی یابد.در هیچ یک از اهرام و راهروها و تونل های  اثری از دوده یافت نشده است!مقبره مصری ها پر از نقاشی های رنگارنگی است که روی آنها هیچ اثری از دوده چراغ های قدیمی نیست چون شمع و چراغهای قدیمی همیشه از دوده استفاده می کرده اند.نظریه ای که برای این مساله استفاده می شود استفاده مصریان از آینه های بسیار در داخل تونل است که باعث انعکاس نور می شود که تا حدی می توان از آن استفاده کرد ولی نمی توان نور را در داخل تونل های تاریک نفوظ داد علاوه بر آن وجود میله های مسی احتمال استفاده مصریان از الکتریسیته را بیشتر می کند.

در معبدی در  Dendera در هزار کیلومتری شمال اقصر مهندسان نروژی متوجه شده اند که شی که در امتداد صفحه نشان داده شده می توانسته بعنوان یک لامپ مورد استفاده قرار گیرد.حتی شکل لامپ باز و بسته بودن آن و ذخامت کابل ها نیز این موضوع را اثبات می کند.نظریه دیگری که در مورد نیروی برق در  داده می شود این است که مصریان از نیروی برقی که گربه ماهی و یا مارماهی می تواند تا ۶۰۰ ولت تولید کند استفاده می کردند و آن را به لامپ انتقال می دادند.و از مار ماهی یا گربه ماهی بعنوان باطی استفاده می کردند و بوسیله فلز آهنی و سیم های مسی آن را به لامپها انتقال می دادند.

نظریاتی نیز وجود دارد که گربه ماهی یا مار ماهی یا مقدار زیادی کرم شب تاب را درون یک شیشه حبس کرده و از انرژی نورانی آنها استفاده می کرده اند.نکته ای که استفاده مار ماهی را شدت می بخشد استقرار مصریان در منطقه دریای مدیترانه است که در آن مار ماهی به وفور یافت می شده است.

Chris Dunn در کتابش تحت عنوان The Giza Power Plantتوضیح می دهد که :هنگامی که لوله که به شکل یک مار تصور شده از یک طرف وارد لامپ کاتد و از یک طرف وارد صندوقچه ای آند می شود می شود که آن را تغذیه می کند چراغ روشن می شود مار در سمبل انرژی بود.

به نظر می رسد که صندوقی که در بیشتر تصاویر لامپ ها به منبع آن وصل شده بعنوان منبع انرژی یا ژنراتور مورد استفاده قرار می گرفته است و لامپ ها از این قسمت تغذیه می شدند.کلیه سیستم های جمعاوری برق در الگوی مصر باستانی سیم مسی و لامپ با مدل های امروزی کاملا مطابقت داشته است.در کتاب اسرار جهان نوشته شده است که تنها ایراد این الگو ها استفاده از شکل حیوانات بجای اشکال تجهیزات است.نظریه دیگر نیز می گوید که در صندوقی که منبع انرژی بوده است واکنش های الکترو شیمیایی انجام می شده که منجر به تولید نیروی برق می شده است.

در کنار بیشتر این اشکال نامهایی از خدایان برده شده و اینها را هدیه ای از جانب خدایان دانسته اند به نظر می آید که تکنولوژی استفاده از برق در زمانهای باستانی به مصریان توسط خدایان باستانی یا موجودات فضایی به آنها داده شده است و به همین خاطر مصریان از آنها بخاطر این نعمت تشکر نموده اند.

در این تصویر به نظر می آید که چهار لامپ توسط دو سیم از یک منبع انرژی تغذیه می شوند در زیر عکس نوشته شده است:Resom­tu با براقیت در آسمان زنده است و ما روز جشن او و سال نو را جشن می گیریم.او نور را در شب تولد فرزند خود از لانه خود به سراسر این کشور هدیه بخشید آسمان خوشحال است زمین خوشنود است و معابد کوچک خدا روشن هستند برج  در سال جدید به گونه ای دیگر می درخشد.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
به دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک خوش آمدید گروه مدیران و اعضای سایت در نظر دارد بابهره گیری از تمام امکانات علمی و تفریحی و سرگرمی اوقات پرنشاط وخوبی را در سایت دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک سپری کنید .امیدواریم رضایت شما بخصوص نظراتتان در هرچه بهترشدن کیفیت سایت خودتان مارا در این راه حمایت کنید.باتشکر مدیر ارشد دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا برای فراغت پیشنهادی داری ، کدوم از موارد زیر بنظرت نزدیکتره؟
    تبليغات عمودی


    کسب در آمد از سایت یا وبلاگ | Rozmc.Com
    چمدون سایت



    آمار سایت
  • کل مطالب : 1030
  • کل نظرات : 101
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 73
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 718
  • باردید دیروز : 79
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,153
  • بازدید ماه : 2,111
  • بازدید سال : 20,197
  • بازدید کلی : 234,595