loading...
دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
یولو نخستین گوشی هوشمند اینتل برای قاره‌ی سیاه 0 358 poria
زوج های مقوی 0 210 poria
اگر عمر دوباره داشتم 0 227 poria
مفهوم سرعت شاتر در دوربین عکاسی چیست؟ 0 256 zemeston
شاتر و دیافراگم 0 324 zemeston
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نیوزلند 0 304 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه ماداگاسکار 0 290 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نروژ 0 318 poria
فقط دخترا 0 281 zemeston
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه طبیعت دوست داشتنی 0 252 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه بنفش ارغوانی 0 304 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه طلایی 0 240 poria
دوربین، لنز و همه چیز درباره عکاسی دیجیتال 0 282 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه ترکیه 0 296 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه کنیا 0 272 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه مصر 0 255 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه هند 0 246 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه کاستاریکا 0 273 poria
تصاویری منتخب از پوریا - مجموعه نمناک 0 250 poria
۱۰ نکته در مورد عکاسی با IPHONE 0 249 poria
دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک بازدید : 110 سه شنبه 07 شهریور 1391 نظرات (0)

این پژوهش و دید خاصی که در آن یک دانش آموز دبیرستانی به اساطیر دارد (با وجود تمامی ناپختگی ها) مورد تقدیر بسیاری از اساتید مدرسه و دانشگاه و حتّی مخالفان آن قرار گرفت. امّا همانطور که اشاره کردم این پژوهش نخستین تجربه من در این زمینه و حاصل دوران دانش آموزی من است و به همین خاطر کاستی های بسیاری دارد که خود من ،شاید بهتر از هر کس دیگری، بر بسیاری از آنها واقفم. شاید مهمترین ویزگی مثبت این پژوهش همین نگاه خاص باشد که اگر  اساتید و بزرگان مورد...


این پژوهش و دید خاصی که در آن یک دانش آموز دبیرستانی به اساطیر دارد (با وجود تمامی ناپختگی ها) مورد تقدیر بسیاری از اساتید مدرسه و دانشگاه و حتّی مخالفان آن قرار گرفت. امّا همانطور که اشاره کردم این پژوهش نخستین تجربه من در این زمینه و حاصل دوران دانش آموزی من است و به همین خاطر کاستی های بسیاری دارد که خود من ،شاید بهتر از هر کس دیگری، بر بسیاری از آنها واقفم. شاید مهمترین ویزگی مثبت این پژوهش همین نگاه خاص باشد که اگر  اساتید و بزرگان مورد اصلاح قرار گیرد می تواند مورد استفاده علاقمندان و پژوهشگران قرار گیرد. به امید  این پژوهش در قالب قسمتهای کوتاه به تدریج در سایت قرار می گیرد. هدف من از قرار دادن آن در سایت ،گذشته از مطالب مفیدی که به هر حال در آن وجود دارد، اوّلاً اصلاح و عیب یابی آن به کمک شما دوستان و ثانیاً باز کردن فضای گفتگو در باب جنبه های مختلف اساطیر است و چه بسا این گفتگو ها و نظرات ، خود ، منبع ارزشمندی را برای دوستداران اساطیر تشکیل دهد(در قالب قسمت نظراتی که در ادامه هر مطلب وجود دارد) . من عین مطالب را بدون هیچگونه اصلاحی در سایت قرار می دهم و پذیرای انتقادات سازنده دوستان هستم. با موضوع و هدف پژوهش در بخشهای چکیده،پیشینه و پیشگفتار آشنا خواهید شد و اگر سؤال دیگری بود در خدمتم.  در پایان فکر نمی کنم لازم به تذکّر باشد که کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز است.

 باستان دیدگاه‌های مختلفی نسبت به  داشتند. برخی آنان را سرور مردان و مقدّس و برخی دیگر مردان را بلای جان آنان و بی ارزش می‌دانستند تا جایی که دختران خود را زنده به گور می‌کردند. در ایران باستان به خاطر احترام خاصّی که برای مادران قایل بودند،  و دختران را گرامی‌داشته ، حقوق آن‌ها را رعایت می‌کردند. حتّی در بعضی موارد احترام و تقدیس موجود نسبت به آن‌ها، در مورد مردان وجود نداشت. در ایران، از اوایل دوره‌ی نوسنگی تا ۳۰۰۰سال پیش نظام “مادرتباری” و “مادرسالاری” حاکم بوده است. در دوران “مادها”  در کنار مردان در شوراها شرکت می‌کردند و در دوران  زنان همپا و همتای مردان در امور مختلف فعّالیّت می‌کردند و دستمزد آنان تفاوتی با مردان نداشت. در این دوره زنان از مرخّصی زایمان استفاده می‌کردند و گاهی از مزایای شغل نیمه وقت نیز برخوردار بودند. این امر با ظهور نیز ادامه پیدا کرد. در ‌ها زن از مقام والایی برخوردار است :دختر زیبا نماد ایزد ارت، ایزد بانوی ‌ها و آزادگی‌هاست که برای خانواده سعادت می‌آورد. این اقتدار تا دوره‌ی نیز وجود دارد امّا در افزوده‌هایی مانند  و “” نکته‌های موهنی به زنان اطلاق می‌شود. در دوره‌ی ساسانیان اعمالی که برای زنان جرم شناخته می‌شد شش برابر مردان است. این تحوّل در اواسط دوران ساسانیان اتّفاق می‌افتد.

“بررسی نظام فکری و اخلاق جمعه ملل در اسطوره ها” عنوان پژوهشی است که اینجانب در دوران دبیرستان انجام دادم و به نوعی شروع آشنایی من با دنیای  بود. این پژوهش موفق شد رتبه پنجم جشنواره جوان خوارزمی و عنوان “پژوهش برگزیده” در بخش ادبیات را در جشنواره ی پروژه های  آموزی سمپاد کسب کند.

منبع:تاریخ ما

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
به دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک خوش آمدید گروه مدیران و اعضای سایت در نظر دارد بابهره گیری از تمام امکانات علمی و تفریحی و سرگرمی اوقات پرنشاط وخوبی را در سایت دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک سپری کنید .امیدواریم رضایت شما بخصوص نظراتتان در هرچه بهترشدن کیفیت سایت خودتان مارا در این راه حمایت کنید.باتشکر مدیر ارشد دانشگاه مجازی بچه ها گرافیک
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا برای فراغت پیشنهادی داری ، کدوم از موارد زیر بنظرت نزدیکتره؟
    تبليغات عمودی


    کسب در آمد از سایت یا وبلاگ | Rozmc.Com
    چمدون سایت



    آمار سایت
  • کل مطالب : 1030
  • کل نظرات : 101
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 77
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 849
  • باردید دیروز : 79
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,284
  • بازدید ماه : 2,242
  • بازدید سال : 20,328
  • بازدید کلی : 234,726